Dutch English German

Toekomst

Nieuwe modelbaan

Na een aantal jaar gesloten te zijn geweest pakken wij de draad weer op.
Momenteel worden er voorbereidingen getroffen voor het realiseren van een nieuwe grotere modelbaan op een nog nader te bepalen plek. De oude modelbaan zal herplaatst worden en daarnaast staat ook een nieuwe baan in de planning met een unieke beleving. Een wonderwereld op zich, anders dan alle andere modelbanen door de juiste combinatie van sfeer en beleving voor jong en oud.

Uitstraling en locatie?

We willen een passend plaatje voor de Achterhoek neer zetten, een sfeervolle aanblik gecombineerd met oudheid. Een beleving van oud en nieuw in een groene omgeving.
Dit alles zal op een nog nader te bepalen plek gebouwd gaan worden.
Wij hopen als alles gerealiseerd is u  te mogen verwelkomen in onze eigen wereld vol mini-fantasie.

De plannen

Wij brengen u terug  in de tijd van toen. Een sfeerbepalend geheel van romantiek en beleving. Een plek die u bij zal blijven door de combinatie van groene en bloeiende natuur, muziek en de rust van water, een wereld die uit gevoel is ontstaan, een wereld waar ook vogels zich thuis voelen. Nadat u betovert bent door dit sprookje zullen we ons langzaam  verplaatsen richting de modelbanen. Als eerste komt u bij de voormalige buiten modelbaan. Deze baan zal een speciale hoek krijgen op het terrein. Aansluitend nemen wij u mee naar binnen via een speciale licht sluis, een gedeelte dat aansluit aan de natuur alsook aan de binnen modelbaan. (Vooralsnog houden we  nog  geheim wat dit is.) De binnenbaan heeft Oostenrijkse sferen en zal net als de buitenbaan in dezelfde schaal gebouwd worden. Bij de binnenbaan loopt u binnenin de modelbaan ipv buitenom zoals de buitenmodelbaan. Door het verlaagde voetpad zult u nog meer het gevoel krijgen dat u tussen de hoge bergen loopt. Ook zullen er druk knoppen en educatieve plekken zijn die aansluiten aan de hedendaagse belevingen. Op een verhoogt terras kunt u even tot rust komen en  kinderen kunnen zich hier vermaken door nieuwe dingen te ontdekken. Kortom, er zal voldoende vertier komen, zowel binnen als buiten, voor jong en oud!

Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen. Ook foto’s van de ontwikkelingen zullen wij t.z.t. hierop plaatsen.

 

Met vriendelijke groet,
Ramon Vreeman.